Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
25.12.2023 u 16:02
0

ŠMEKERSKI POTEZ OBRADOVIĆA KOJI JE RASPAMETIO KOMŠIJE: Nije morao to da uradi, ali je pokazao da je veliki gospodin (VIDEO)

Košarkaši Partizana gostuju Zadru u 13. kolu ABA lige u susretu koji nosi prefiks jednog od bitnijih, pošto su crno-beli već tri puta poraženi u regionalnom prvenstvu.

Zadrani sa druge strane važe za vrlo nezgodnog domaćina i uvek imaju podršku svojih navijača, koji su ovog puta pokazali i gest poštovanja prema strategu crno-belih.

Prilikom izlaska na parket dvorane „Krešimir Ćosić“ Željko Obradović je dočekan uz aplauze sa tribina, a ni on nije ostao dužan publici pošto je uzvratio na isti način.

Njegov gest oduševio je javnost u komšiluku. Profesor istorije i veliki navijač Zadra, Tomislav Horvat, prokomentarisao je na svom „Tviter“ nalogu potez srpskog stručnjaka.

– Željko Obradović je vrhunski profesionalac! Uprkos teškom porazu od Zadra, gospodin Željko Obradović se strpljivo nakon utakmice fotografisao sa nekoliko mladih navijača Zadra. Lep gest trenera Partizana. Nije bio dužan ovo da uradi, pogotovo nakon ovakve utakmice Partizana – piše Horvat i dodaje:

„Sa ovakvim ponašanjem dokazao je da je, osim što je najtrofejniji evropski trener, ujedno i veliki gospodin i profesionalac. Ne treba govoriti koliko je ovo značilo mladim navijačima koji su uspeli da se fotografišu sa popularnim Žocom. Trener Partizana je i uoči utakmice dobio velike aplauze navijača Zadra u prepunoj dvorani Krešimira Ćosića. Željko Obradović i Zadar vole se javno!“

Podsetimo, Obradović se na konferenciji za medije nakon utakmice zahvalio publici u Zadru na aplauzima.

– Atmosfera je bila prava košarkaška. Hvala publici na svemu, pozdravima pred početak utakmice – rekao je Obradović.

OBRADOVIĆ PRED ZADAR: „Igraju na specifičan način, očekuje nas težak posao“

Partizan je u ABA ligi vezao četiri pobede i trenutno zauzima treće mesto, iza Crvene zvezde i Cedevita Olimpije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter