Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
23.12.2023 u 15:27
0

OBRADOVIĆ PRED ZADAR: „Igraju na specifičan način, očekuje nas težak posao“

Košarkaši Partizana u nedelju od 17 časova gostuju ekipi Zadra u utakmici 13. kola ABA regionalne lige.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je pred meč sa Zadrom, da hrvatski tim igra na specifičan način, kao i da njegovu ekipu očekuje zahtevan posao na sutrašnjoj utakmici.

Košarkaši Partizana u nedelju od 17 časova gostuju ekipi Zadra u utakmici 13. kola ABA regionalne lige.

– Divna vest za košarku je što će dvorana biti ispunjena do poslednjem mesta. Zadar je ekipa koja igra na specifičan način, igra sa mnogo energije, agresivnosti, nastoji da stigne do poena iz tranzicije. Imaju istog trenera, gotovo isti sastav kao i prošle sezone. Nemamo vremena za pripremu utakmicu, očekuje nas zahtevan posao na putu ka cilju. Zadar je poznat kao klub koji je oduvek imao izvanredne navijače i ljude koji poznaju košarku – istakao je Obradović.

LEPE SCENE U MADRIDU: Navijači Reala aplauzom pozdravili jednog košarkaša Partizana (FOTO)

Dodaje da su navijači Partizana jedinstven slučaj u Evropi.

– Ispunjena dvorana do poslednjeg mesta i uvek preko dvadeset hiljada ljudi. Pritom nas prate i na gostovanjima. Odanost navijača prema klubu je fantastična, to se može uporediti sa odanošću Zadrana prema svom klubu. Pozdravljam sve navijače Zadra, uvek se lepo osećam u Zadru – zaključio je Obradović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter