Izvor: SK
25.12.2023 u 16:53
0

JOŠ JEDAN IGRAČ IDE SA MALOG KALEMEGDANA:Zvezda raskinula sa Kuzmićem, iskusni centar pojačao FMP

Tom prilikom crveno-beli su se oglasili i saopštenjem na zvaničnom sajtu kluba:

„Kuzmo hvala za sve što si učinio sa našu Crvenu zvezdu! Bivši prvotimac Crvene zvezde i bivši reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić sporazumno je u ponedeljak raskinuo ugovor sa našim klubom.

ŠMEKERSKI POTEZ OBRADOVIĆA KOJI JE RASPAMETIO KOMŠIJE: Nije

Rođen je 16. maja 1990. godine u Doboju, a od dolaska u naš klub tokom leta 2016. godine, za crveno-bele je odigrao 302 utakmice (na 15. mestu večne liste), ukupno je postigao 1.732 poena, i osvojio tri ABA lige, četiri šampionata Srbije, četiri kupa Radivoja Koraća.

Klub ovom prilikom želi još jednom da se zahvali našem Ognjenu na svemu što je učinio i dao u dresu Crvene zvezde čime je postao veliki i (trofejni) deo naše istorije, i da mu poželi puno zdravlja i sreće u nastavku karijere.“

Ubrzo je postao poznat i novi klub Kuzmića, koji se sa Malog Kalemegdana preselio u Železnik, pojačao je ekipu FMP-a. Saopštenje nedugo posle Crvene zvezde objavili su i Panteri:

„Iskusni centar Ognjen Kuzmić novo je pojačanje KK FMP SoccerBet na poziciji pet. Kuzmić ima 33 godine i prebogato iskustvo, jedan je od retkih igrača koji ima u svojoj karijeri osvojenu NBA titulu i Evroligu. To je učinio 2015. kao član Golden Stejta i 2018. kao centar Real Madrida.

Pouzdani centar je poznat košarkaškoj javnosti kao fantastičan defanzivac i pored pomenutih uspeha u svom vlasništvu ima i tri trofeja ABA lige, četiri prvenstva Srbije i četiri Kupa Radivoj Korać koje je osvajao sa Crvenom zvezdom. Takođe, osvajač je i Kupa Grčke sa Panatinaikosom.

Podsećamo da je u sezoni 2019/2020 Kuzmić proveo polusezoni na pozajmici u KK FMP SoccerBet tako da je ovo zapravo njegov povratak u redove Pantera. Nema sumnje da će njegovo iskustvo i defanzivni kvalitet biti od velikog značaja za nastavak sezone kluba. Kuzmić je potpisao ugovor do kraja sezone 2023/2024.

Ognjene, dobro došao!“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter