Izvor: BSC Happy
25.12.2023 u 17:51
0

NOVA ZVEZDA NBA JE ROĐENA: Stigao je letos sasvim tiho u NBA – sad stoji uz rame Kariju i Tompsonu

Brendin Podziemski (20) je momak o kojem se u poslednje vreme sve više piše i priča a do juče ni oni tvrdokorni NBA fanovi verovatno nisu ni čuli za njega.

Ne čudi, Podziemski je početkom sezone bio van rotacije u Golden Stejtu, dakle trenirao je i gledao kako to na utakmicama rade oni kojima Stiv Ker najviše veruje.

U međuvremenu, bivši košarkaš univerziteta Ilinoj i Santa Klara probio se ne samo u rotaciju Voriorsa, već i do startne postave.

I njegove brojke u „ruki“ sezoni su jednako fenomenalne kao i njegov meteorski uspon od gotovo anonimusa do igrača koji stoji rame uz rame sa Stefom Karijem i Klejom Tompsonom.

POZNATA TENISERKA O RAFI NADALU: Nije me briga što će mu biti teško, ja želim samo da ga vidim

Minesoti je u novembru ubacio 23 poena što mu je bio i rekod karijere, nedavno je protiv Bruklina doneo Voriorsima 19 poena, Portlandu je na poslednjoj utakmici ubacio 15, Finiksu sredinom ovog meseca 20…

Čekao je trenutak da odgovori na kritike koje su ga dugo pratile. Na omalovažavanja navijača, tviteraša, reagovao je kratkim opisom svog razvojnog puta i vrhunca koji dostiže poslednjih nedelja.

„Pre dve godine u ovo vreme imao sam 17 DNP i igrao samo u „garbidž“ tajmu (na Univerzitetu), pre godinu dana u ovo vreme nije me bilo ni na jednoj draft listi. Pre pet meseci sam čuo kako mi kažu da sam propao. Sezonu sam počeo van rotacije a sada sam starter u najboljlem timu sveta“, ni sam ne može da veruje šta mu se dešava Podziemski.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter