Izvor: SK
25.12.2023 u 21:19
0

Jokić objasnio zašto je odabrao Kineze

Nikola Jokić nedavno je potpisao višegodišnji ugovor sa kineskim proizvođačem patika 361, a otkriva da je veliki uticaj na to imao njegov saigrač iz Denver Nagetsa Eron Gordon.

„Gordon je mnogo uticao, ali i oni (brend 361) su bili zaista direktni i iskreni sa mnom. Razgovarao sam sa Eronom u vezi sa svime, on mi je rekao da su dobri, brzi i da slušaju igrača. Zaista sam zadovoljan dosadašnjim odnosom“, rekao je Jokić i dodao:

NIKOLA POPULARNIJI OD VALTERA: Kinezi zvanično predstavili Jokića kao globalnu zvezdu, Amerikanci su prošlost

„Čak ni ne znam na koliko je godina ugovor, ali oni zaista pokušavaju da naprave što udobniju patiku. Pitaju me posle svakog treninga i posle svake utakmice“.

361 je dvadeset godina star kineski sportski brend, koji ima šest hiljada radnji u Kini i preko tri hiljade širom sveta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter