Izvor: Informer.rs
26.06.2023 u 11:01
0

AMERIKANCI OBOŽAVAJU I POŠTUJU JOKIĆA! Milojević: Ignorišite ljude koji kažu nešto loše da bi bili u centru pažnje

Dejan Milojević, član stručnog štaba Golden Stejta, kaže da Amerikanci obožavaju Nikolu Jokića, koji je doneo Denveru prvu titulu šampiona NBA lige.

Nikola Jokić je bio na meti kritičara, hejtera, posebno jer je bio prvi pik za titulu MVP-a prvenstva, fanovi Džoela Embida su se pobrinuli da Srbin ne dobije priznanje treću godinu u nizu. Ali, Nikola je na kraju dobio najvažniju nagradu, postao je šampion i MVP finala.

NIKOLA JOKIĆ JE PONOSAN! Čuvena trka konja okončana trijumfom grla iz štale našeg NBA asa

Dejan Milojević kaže da Amerikanci obožavaju i poštuju srpskog centra.

– Da kažem šta me nervira strašno. Naši novinari izvuku neku izjavu od jednog od deset koji kaže nešto loše o Jokiću i ovde se kreira slika kao da on tamo nije dovoljno poštovan. Ja vam tvrdim, kao čovek koji je tamo, da njega svi izuzetno poštuju, da ga igrači obožavaju, pričam moje iskustvo. Svi o njemu misle sve najbolje i da je zasluženo sve ovo što mu se dešava. Tako da, poruka novinarima: „Ne kreirajte lažnu sliku o Nikoli i ignorišite“. Postoje mnogi ljudi koji će kažu nešto loše da bi bili u centru pažnje, da jednostavno skrenu pažnju na sebe i naravno da će na devet dobrih komentara o Nikoli, neko da kaže nešto loše, da bi jednostavno mi pričali o njemu i on bio u centru pažnje – rekao je u podkastu „Pojačalo“ Dejan Milojević.

Milojević je Jokića upozna dok je igrao u Megi.

– Posle prvog treninga, kažemo: „E, vidi mali talenat, ali on ne može da mrdne“. Hajde da ga sklonimo sa strane. Marko je bio kondicioni trener, čujemo se naravno sa Miškom Ražnatovićem, dogovorimo se da on mesec dana sa strane trenira da postane sposoban da trenira profesionalno. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter