Izvor: Novosti.rs
26.06.2023 u 13:16
0

GDE ĆE KEVIN PANTER? Još jedan velikan želi kapitena Partizana

Kevin Panter odigrao je sjajnu sezonu i bio lider Partizana u pohodu na titulu u ABA ligi i top 8 fazu Evrolige. Njemu je istekao ugovor sa crno-belima, pa ostaje da se vidi kakva je njegova sudbina.

Jedan od klubova koji bi želeo da vidi Amerikanca u svojim redovima je Real Madrid koji je spreman da ponudi 1,8 miliona evra po sezoni, prenose mediji.

AMERIKANCI OBOŽAVAJU I POŠTUJU JOKIĆA! Milojević: Ignorišite ljude koji kažu nešto loše da bi bili u centru pažnje

Takođe, interesovanje za njega su pokazali Barselona i Panatinaikos. Kako se navodi, grčki tim koji sada trenira Ergin Ataman spreman je da izdvoji platu od 1,6 miliona po sezoni, s tim da bi ugovor najverovatnije bio dvogodišnji.

Nema dileme da će i Partizan pokušati da zadrži kapitena koji je pokazao da je pravi lider ekipe. Ostaje da se vidi da li crno-beli mogu da pariraju pomenutim ponudama.

Panter je ove sezone u Evroligi prosečno beležio 16,1 poen, 2,5 asistencija i 2,1 skok po meču.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter