Izvor: alo
31.12.2020 u 07:49
0

BOGDANOVIĆEV PLES PO TERENU: Fantastičan SRBIN nije mogao da spreči poraz od Bruklina

Zato je Bogdan Bogdanović došao u Atlantu… Srbin je bio odličan, ali nije mogao da spreči poraz svog tima od Bruklina – 145:141

Nije bilo sjajno na početku, ali sada je sasvim jasno da će naš as biti veliko pojačanje za ovaj tim! Bilo je potrebno malo vremena da krene šut. Bogdan je „probio led“ i sada sipa iz svih pozicija.

Bogdan je ubacio 22 poena, pogodio je šest trojki, uhvatio je četiri lopte i zabeležio po asistenciju i ukradenu loptu.

Efikasniji od srpskog asa u redovima Jastrebova bili su Tre Jang i Džon Kolins. Meč su završili sa po 30 poena. Jang se istakao i kao razigravač, podelio je 11 asistencija, a Kolins je sakupio 10 skokova.

PROČITAJTE JOŠ

I GRADONAČELNIK NA PROTESTIMA: Ne želimo ilegalne migrante u našem gradu!

Stara srpska crkva na Baniji, porušena do temelja u zemljotresu

IRSKA: Novi soj se širi brže od najpesimističnijih najava

BAJATOVIĆ:Pušten gas iz Bugarske u novi srpski gasovod

SRBI I EVROPSKA UNIJA! Evo šta kažu istraživanja!

Najistaknutiji pojedinac na meču bio je Kevin Durent. Predvodio je Durent listu strelaca kod Bruklina, bio je naefikasniji igrač na meču sa 33 poena. Malo mu je nedostajalo da ostvari tripl-dabl. Uhvatio je 11 lopti i zaustavio se na osam asistencija. Kajri Irving je ubacio 25 poena, Džo Heris dva manje.

Tokom celog meča Atlanta je bila blizu, ali na kraju je do izražaja došao individualni kvaliet rivala, za prvi poraz Houksa u sezoni.

Bez obzira na ovu utakmicu, Bogdanov tim mogao bi da bude hit u NBA. Možda još jeste rano, ali čini se da su kockice lepo složene.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter