Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
23.01.2024 u 17:17
0

POČINJE BORBA ZA ŽUĆKOVU LEVICU: Večiti derbi tek u finalu Kupa Koraća (FOTO)

Crvena zvezda i Partizan ne mogu da se susretnu pre finala Kupa Radivoja Koraća, koji se održava od 14. do 17. februara u dvorani Čair u Nišu, odlučeno je žrebom za to takmičenje.

Crvena zvezda i Partizan ne mogu da se susretnu pre finala Kupa Radivoja Koraća, koji se održava od 14. do 17. februara u dvorani Čair u Nišu, odlučeno je žrebom za to takmičenje.

Večiti rivali su na suprotnim krajevima kostura. Zvezda, kao branilac trofeja, u četvrtfinalu igra protiv FMP, a ukoliko opravda ulogu favorita i slavi čeka je polufinale protiv boljeg iz duela Borac Čačak – Čačak 94.

Sa druge strane, Partizan turnir u Nišu otvara protiv debitanta Hercegovca iz Gajdobre. Zatim u polufinalu ide na Megu ili Vojvodinu. Dakle, ukoliko večiti rivali opravdaju ulogu velikih favorita do finala, čeka nas spektakl u borbi za Žućkovu levicu.

MILUTINOV DOŽIVEO PRELOM: Čeka ga duža pauza od najavljene

Podsetimo, Zvezda i Partizan su prošle godine igrali u polufinalu. Crveno-beli su izašli kao pobednici i zatim finalnim trijumfom protiv Mege osvojili pehar. Klub sa Malog Kalemegdana je rekorder takmičenja sa devet trofeja. Partizan ima jedan manje.

Tok žreba

Parovi četvrtfinala:

Borac Čačak – Čačak 94

Crvena zvezda – FMP

Mega – Vojvodina

Partizan – Hercegovac

Parovi polufinala:

Borac Čačak/Čačak 94 – Crvena zvezda/FMP
Mega/Vojvodina – Partizan – Hercegovac

Četvrtfinala se igraju 14. i 15. februara, polufinala su u 16. februara, dok je finale u nedelju, 17. februara.

– Počelo je žrebanje parova. Kuglice će izvlačiti Dejan Davidovac i Aleksa Avramović, košarkaši Zvezde i Partizana.

– Treneri Crvene zvezde i Partizana Joanis Sferopulos i Željko Obradović u prijateljskom razgovoru.

– Ceremonija je počela minutom ćutanja zbog preminule legende naše košarke Dejana Milojevića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter