Izvor: Tanjug.rs
28.04.2023 u 12:48
0

CRVENA ZVEZDA PROTIV ZADRA u prvoj utakmici četvrtfinala ABA lige!

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20 časova dočekuju ekipu Zadra u prvoj utakmici četvrtfinala ABA regionalne lige.

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da poštuje ekipu Zadra, ali da veruje da će „crveno-beli“ izboriti plasman u polufinale plej-ofa ABA lige.

„Plej-of je interesantno takmičenje i daje šansu svima. Bez obzira što imamo prednost domaćeg terena, plej-of je specifičan, jer svi mogu da pobede. Izuzetno poštujemo ekipu Zadra, koja je u regularnom delu sezone pobedila Zvezdu u Beogradu. Igraju izuzetno i specifično u odbrani i u napadu i mogu da stvore probleme mnogim ekipama. Nadam se da ćemo biti fokusirani, imati energije i odigrati u prvoj utakmici kako je potrebno“, istakao je Ivanović.

BOGDANOVIĆ VAN TERENA do kraja sezone!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter