Izvor:
10.09.2017 u 22:33
0

Đorđević: Reči više ne pomažu, za ovo smo se spremali, sad kreće najvažniji deo takmičenja!

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević istakao je posle pobede nad Mađarskom 86:78 da je ponosan na svoje igrače zbog odnosa prema treningu i posvećenosti celom takmičenju.

Prolaz u četvrfinale je ostvaren, a Đorđević dodaje da je sada potrebna maksimalna koncentracija za narednog rivala Italiju.

Mislim da smo bili jako spremni za utakmicu, ali možda preopterećeni i važnoću. Otvorili smo dobro, znali šta hoćemo, a šta nećemo. Utakmica je imala svoj tok, gore – dole. Morali smo nešto više da dobijemo od dominacije u skoku.

– Imali smo 15 izgubljenih lopti, a Mađari 6. To moramo da popravimo. Ovoga puta su nam igrači sa klupe malo manje dali, ali ovo su drugačije utakmice od onih u grupi, veći je pritisak.

– Međutim, na svima nama je da uživamo u ovom trenutku da uživamo u takmičenju i idemo dalje – rekao je Đorđević i dodao:

Radili smo za ovo spremali smo se i dolazimo do krucijalnog dela takmičenja kada reči više ne pomažu, dosta ih je bilo tako da sada maksimalna koncentracija na sledećeg protivnika

Šta reći o Italiji? Sa njom smo igrali u Atini. Izuzetna šuterska ekipa, sa Belinelijem, Datomeom, Hajetom. Imaju energiju, dugu klupu iskusnog sručnjaka i na nama je da pružimo najbolju partiju i da tražimo poraz dalje,

– Ponosan sam na momke, kako su trenirli, kako su posvećeni i ja opet moram da podvučem tu stvar – poručio je selektor.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter