Izvor: BSC HAPPY/KURIR
11.08.2023 u 14:54
0

DUGO GA JOŠ NEĆEMO GLEDATI! Jokićev „letnji raspust“

Uspeo je Nikola Jokić navijačima Denvera da priredi veliku radost, pošto je 12. juna sa Nagetsima pokorio NBA ligu i osvojio šampionski prsten.

Proći će tačno 133 dana pre nego što opet budemo gledali magiju u režiji srpskog košarkaša, pa s obzirom da je otkazao reprezentaciji Srbije, momak iz Sombora će imati nešto više vremena za odmor.

Objavila je najjača košarkaška liga na svetu raspored za predstojeću sezonu, pa se prva utakmica igra 24. oktobra, a Denver će najpre na svom terenu imati posebnu ceremoniju, što će biti uvertira za meč protiv Los Anđeles Lejkersa.

Podsetimo, Nikola Jokić je nedavno otputovao je u Sjedinjene Američke Države.

OTKAZAO SRBIJI, PA ZAPALIO ZA AMERIKU! Dok se Orlovi spremaju za Mundobasket, Jokić uživa na plaži!

Američki novinar Kolin Kauerd objavio je fotografiju sa centrom Denvera i otkrio je da se srpski as trenutno nalazi u Kaliforniji, tačnije na popularnom Menhetn biču.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter