Izvor: Kurir
22.01.2024 u 14:54
0

GEST ZA PAMĆENJE: Hala „Mega Factory“ zvanično postala Trening centar „Dejan Milojević“

Hala "Mega Factory" zvanično postala Trening centar "Dejan Milojević"

Košarkaški klub Mega potvrdio je kako je trening centar i hala ove ekipe promenila naziv iz „Mega Factory“ u TC „Dejan Milojević“.

Tanjug/AP Photo/Darren Yamashita, File

Ovo je zaista gest vredan svakog poštovanja i sada će mlade nade iz Mege „učiti zanat“ u hali koja nosi ime po legendarnom košarkašu i treneru koji je iznenada preminuo u 47. godini.

MUČNI PROTOKOLI I KOMPLIKOVANE PROCEDURE: Svi detalji sahrane Dejana Milojevića

Podsetimo, Dejan Milojević ostavio je dubok trag u Megi gde je radio kao trener i učestvovao je u promociji mnogih kvalitetnih igrača na veliku scenu, te je imao prilike da radi i sa Nikolom Jokićem, Vasom Micićem, Bobanom Marjanovićem, kao i mnogima drugima..

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter