Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
22.01.2024 u 18:02
0

PARTIZAN JE SPREMAN ZA OPROŠTAJ OD MILOJEVIĆA: Ove slike teraju suze na oči (FOTO)

Crno-beli večeras u Areni spuštaju zavesu na 17. kolo AdmiralBet ABA lige, ali će košarka biti u potpuno drugom planu.

U nekim drugim okolnostima, bio bi ovo derbi kola AdmiralBet ABA lige. Ali, večerašnji susret Partizana i Mege u beogradskoj Areni, nažalost, dobio je potpuno drugu konotaciju.

Užasna vest o preranoj smrti Dejana Milojevića duboko je potresla ceo košarkaški svet, a posebno dva beogradska kluba u kojima je nekadašnji reprezentativac ostavio neizbrisiv trag.

Sudbina je udesila da Milojev Partizan, u kojem je za dve sezone stigao do statusa jedne od najvećih klupskih legendi, prvi meč u regionalnom takmičenju po njegovom odlasku odigra protiv ekipe u kojoj je Deki krenuo na trenerski put, koji ga je na kraju odveo i do NBA lige.

GEST ZA PAMĆENJE: Hala „Mega Factory“ zvanično postala Trening centar „Dejan Milojević“

Crno-beli su i u najavi večerašnjeg meča istakli da će duel protiv Mege biti Partizanov oproštaj od Dejana Milojevića, a slika njegovog dresa na centralnoj stolici u najvećoj dvorani na Balkanu i bela ruža na njoj slomiće i ona najtvrđa srca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter