Izvor: BSC HAPPY
21.04.2023 u 08:16
0

HAOS U REŽIJI LJUTOG JOKIĆEVOG RIVALA! Embid SRAMNO šutnuo protivnika! (VIDEO)

Košarkaši Filadelfije su u trećem meču savladali Bruklin 102:97 i sada vode u prvoj rundi plej-ofa sa 3:0 i nalazi se na pobedu od plasmana dalje.

Malo ko nakon meča priča o igri, jer je utakmicu obeležio nesportski i prljav potez Džoela Embida.

Da je zaštićen govori činjenica da najveći rival Nikole Jokića u borbi za MVP titulu nije isključen zbog sramnog poteza.  

Iako Džoel Embid sa Filadelfijom ide ka drugoj rundi plej-ofa i deluje da je prvi favorit za prestižnu nagradu, pokazao je i svoju lošu stranu. Imao je sreće Embid jer nije isključen za šutiranje Klakstona sa zemlje, ali je očigledno da sudije imaju dvostruke aršine.

Džejms Harden i Nik Klakston izbačeni su sa ovog meča, a što se tiče Embida, sudije su gledale snimak i ostavile ga u igri. Nije isključen, a Harden jeste zbog udaranja O’Nila, dok je Klakston nadrljao zbog druge tehničke.

Na startu plej-ofa sjajan je bio Tajris Meksi, upisao je 33 poena i bio daleko najefikasniji! Bio je lider, a Filadelfija će najviše zahvaljujući njemu biti u prilici da u subotu završi seriju.

NBA LIGA, PLEJ-OF (PRVA RUNDA):

Petak

Bruklin – Filadelfija 97:102

Bridžis 26 – Meksi 25

Golden Stejt – Sakramento 114:97

Kari 36 – Foks 26

LA Klipers – Finiks 124:129

Pauel 42 – Buker 45

ZNA SE I TERMIN! Srbija dobija rivale na Mundobasketu! ŽREB je na Filipinima!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter