Izvor: Arenasport.com
21.06.2023 u 08:11
0

IVANOVIĆ ZADOVOLJAN POBEDOM: Finalna serija je opravdala očekivanja

Košarkaši Crvene zvezde izborili su majstoricu u finalu AdmiralBet ABA lige, posle pobede nad Partizanom u četvrtoj utakmici serije - 68:56.

Po završetku utakmice utiske je sumirao trener crveno-belih Duško Ivanović, koji je istakao da je utakmica u dvorani „Aleksandar Nikolić“ bila izuzetno tvrda, kao i da se oseća nedostatak svežine među igračima.

KALINIĆ OSVOJIO ACB LIGU! Barselona uništila Real Madrid sa 3:0 u finalnoj seriji!

„Prvi eto, dođosmo do kraja, poslednja utakmica, posle toliko čekanja, mislim da ova finalna serija opravdava očekivanja, dve su jake ekipe, teško je igrati i nama i Partizanu. Oni su iskoristili prve dve utakmice, mi druge dve, igraće se peta“, rekao je Ivanović i dodao:

„Bila je čvrsta utakmica, posle toliko malo vremena da se spremi ovaj četvrti meč, oseća se nedostatak svežine i preciznost je lošija, ali je odbrana bila jako dobra. Domaći teren, do sada smo iskoristili i jedni i drugi, sada u petoj moramo da verujemo da ćemo da dobijemo. Biće drama, ali u šta ova ekipa veruje, to je u svoj potencijal.“

Osvrnuo se i na skandiranja navijača sa tribina.

TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg


„Mi apelujemo prve svake utakmice da publika ne vređa nikoga. To je teško kontrolisati. Mislim da su naši napravili veliki korak, na prvoj i drugoj utakmici. Publika ga je izbacila. Mora publika sama da se edukuje, da možemo da igramo sami utakmice“, zaključio je strateg crveno-belih.

Peta utakmica na programu je u četvrtak od 20 časova uz direktan prenos

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter