Izvor: Kurir.rs
21.06.2023 u 09:24
0

OVO SU SUDIJE ZA MAJSTORICU FINALA ABA LIGE: Dobro poznata imena dele pravdu u meču ODLUKE!

Aba liga je odredila sudije za peti meč finala tog takmičenja.

Pravdu na duelu Partizan – Crvena zvezda deliće: Slovenci Saša Pukl i Damir Javor, kao i arbitar iz Hrvatske Tomislav Hordov. Delegat na meču će da bude MIlan Tasić.

IVANOVIĆ ZADOVOLJAN POBEDOM: Finalna serija je opravdala očekivanja

Pukl je već delio pravdu na dve utakmice finala (prvi i četvrti meč). Javor je bio arbitra na utakmici broj tri zajedno sa Hordovom.

Utakmica se igra u Beogradskoj areni od 20 časova, a pobedniku sledi zvanje najboljeg tima regiona i sigurno mesto u Evroligi.

Kao što smo već najavili i poraženi tim u finalu čeka specijalna pozivnica za Evroligu, pa timovi nemaju i s te strane pritisak u ovoj utakmici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter