Izvor: novosti.rs
24.12.2023 u 22:21
0

JOKIĆ IZNERVIRAO AMERE: Zamerili mu šta je radio tokom himne „Kao princeza je“(VIDEO)

Nikola Jokić i Denver nagetsi, kao aktuelni NBA šampioni, mogu da kažu da su im rezultati u poslednje vreme izvrsni, ali je srpski as ovoga puta u žiži javnosti ne samo zbog novih briljantnih partija, već i zbog ponašanja.

Naime, srpskom asu je zamereno što se u Bruklinu prilično nonšalantno ponašao tokom himne Sjedinjenih Američkih Država, koja se pred svaku utakmicu u toj zemlji i intonira.

Rejčel Milman, producentkinja, i jedna od autorki podkasta o američkom „profesionalnom rvanju“, pred više od 50.000 svojih pratilaca na društvenoj mreži „Iks“, nekadašnjem Tviteru, objavila je tim povodom sledeće:

DONČIĆ PONIZIO TRENERE: Evo šta su morali da rade pred punom halom

– Gledala sam prošle noći nagetse kako igraju protiv netsa i Jokiću se smučila himna pred njen kraj. I to nakon što je tokom celog intoniranja istezao noge, a onda je otišao. Kao princeza je – poručila je pomenuta Rejčel.

Evo i njenog snimka Jokićevog ponašanja tokom himne SAD:

Nikola Jokić je, inače, na tom gostovanju Bruklinu predvodio šampiona do pobede uz 31 poen (šut iz igre 12/17, od čega trojke 2/2), ali i sa 11 skokova, sedam asistencija, tri osvojene lopte i dve blokade. Bez odmora, uz novo putovanje, samo dan kasnije nedostajala mu je svega jedna asistencija za novi tripl-dabl (naravno, u novoj pobedi Denvera).

NBA tabele

U Zapadnoj NBA konferenciji, u kojoj Jokićevi nagetsi i nastupaju, prva je Minesota sa učinkom 22-6, Denver je drugi sa 21-10, a slede Oklahoma sa 18-9, Sakramento sa 17-10, Klipersi i Dalas sa po 17-11 i ostali. Na „istoku“ vodi Boston sa 22-6, a za njim slede Milvoki sa 22-7, Filadelfija sa 20-8, Orlando sa 17-11, Majami 17-12…

Raspored utakmica Denvera do kraja godine:

Denver redom igra (po našem, srednjoevropskom vremenu):

ponedeljak, 25. 12. – kod kuće protiv Golden Stejta od 20.30
petak, 29. 12. – kod kuće protiv Memfisa od 3
subota, 30. 12. – kod kuće protiv Oklahome od 3

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter