Izvor:
17.05.2019 u 10:17
0

JOKIĆ JE IZBOR KONELIJA: Možda upravo on napusti Denver…(FOTO)

Vašintgon Vizardsi navodno žele da u svoju franšizu dovedu Tima Konelija, predsednika košarkaških operacija Denvera.

Tim Koneli je čovek koji je odgovoran za draftovanje Nikole Jokića, Džamala Mareja i Gerija Herisa.

Konelija žele Vašington Vizardsi na istoj poziciji, a Denver je navodno spreman da dozvoli pregovore o prelasku. Jedan od razloga zašto bi Tim Koneli želeo da se prebaci na istok je taj što mu je tamo porodica i Vašington je jedino mesto gde bi radio osim u Denveru. Zamena za Konelija bi bio Arturas Karnišovas koji je trenutno generalni menadžer.

Tim Koneli je trenutno kandidat Denvera za najboljeg funkcionera NBA lige i metodički je godinama pravio tim koji je stigao do drugog mesta Zapadne konferencije. Mlad tim kog predvodi Majkl Meloun je ipak ispao u sedmom meču polufinala Zapada. Koneli je inače u februaru produžio ugovor sa Nagetsima, ali bi Vizardsi verovatno napravili bolju ponudu. Radi se inače o košarkaškom funkcioneru koji je rođen u Baltimoru, početkom 2000-ih je počeo da radi u Vašingtonu kao skaut, da bi zatim bio asistent generalnog menadžera Nju Orleansa Dela Dempsa. Potom je prešao u Denver gde je napravio lep rezultat ove godine.

Vašington inače želi da promeni svoju upravu, odlazi predsednik Erni Grunfeld, a Tomi Šepard koji je generalni menadžer bi trebalo da preuzme tu ulogu.

Izvor:Sport Klub
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter