Izvor: telegraf.rs
27.12.2023 u 07:16
0

„JOKIĆ NIJE STVARAN“: Auuuu, šta su NBA asovi sve rekli na Nikolin račun (VIDEO)

Zapamtili su Bam Adebajo i Udonis Haslem dobro Nikolu Jokića prošle sezone, kada je Džoker bio nezaustavljiv protiv Majamija i vodio je Denver do NBA prstena!

Otuda i ne čudi što je pomenuti dvojac, gostujući u jednom podkastu, bio složan da je Jokić definitivno najteži košarkaš kog su morali da čuvaju.

– Uuu, to mora da bude veliki momak iz Srbije – rekao je Adebajo, a zatim zajedno sa Haslemom dodao: – Čoveče, to s**nje nije stvarno.

Haslem je potom rekao da mora sa skine naočare kada priča o Jokiću.

ZBOG JOKIĆA BESNEO NA KONFERENCIJI: Brutalne PROZIVKE trenera gubitničkog tima

– To nije stvarno. Ona ne skače, ne trči brzo, ne možeš da ga ubrzaš.

U priču se ponovo uključio Adebajo.

– On ne flopuje, ne pokušava da ubaci 16-17 slobodnih bacanja po utakmici, već da isporuči korpu koševa.

Haslem je potom rekao i da su Jokič, Embid i sam Adebajo trojica najboljih centara u ligi, te tako odao poštovanje srpskom košarkašu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter