Izvor: Alo.rs
23.11.2020 u 08:06
0

LEBRON DOBIO BRUTALNOG SAIGRAČA U LEJKERSIMA

Ugovor je na dve godine.

Šampion je sve jači, NBA liga izgleda neće biti zanimljiva kad je u pitanju trka za titulu. Los Anđeles Lejkersi su posle Denisa Šredera doveli još jedno pojačanje, i to kakvo. Među „jezeraše“ je stigao Mark Gasol.

Iskusni 35-godišnji španski centar, lane svetski prvak sa Španijom, prihvatio je ponudu iz Los Anđelesa i obavezao se na dvogodišnju vernost. Pre nego što su dogovorili saradnju sa Špancem, Lejkersi su poslali centra Dževela Mekgija u Klivlend Kavalirse.

OVO JE BIO POGLAVAR SPC

DA SE NAJEŽIŠ! Kada je posetio Kosovo, patrijarh Irinej je jedini put snimljen sa SUZAMA U OČIMA

NA ČELU SPC JE BIO 10 GODINA, ZVALI SU GA POMIRITELJ: Ovo je ŽIVOTNA PRIČA patrijarha Irineja

OSTAĆE UPAMĆEN: Patrijarh Irinej je bio pravi ujedinitelj i slab na tešku sudbinu naroda

ŽIVOTOPIS PATRIJARHA IRINEJA: Rodio se kao Miroslav, evo kad je prelomio da se zamonaši

OVAKO JE GOVORIO PATRIJARH SRPSKI IRINEJ: Ja program nemam, moj program je program naše svete Crkve

Mlađi brat Gasol je već 12 godina u NBA ligi. Posle 11 godina u Memfisu, od prošle godine je igrao u Torontu, sa kojim je osvojio i titulu, a naredne sezone činiće pakleni tandem ispod koša sa Entonijem Dejvisom, a uz Lebrona Džejmsa deluje da će to biti nedodirljiv tim i da će prsten ostati u Los Anđelesu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter