Izvor: Happy BSC Portal/Sport.alo.rs
17.01.2024 u 21:53
0

LJUDI, JEDAN ŽIVOT IMAMO: Ove Milojevićeve reči teraju suze na oči (VIDEO)

Legendarni srpski košarkaš i košarkaški trener Dejan Milojević, poslednjih godina pomoćnik u Golden Stejtu, preminuo je od posledica srčanog udara.

Tužne vesti iz SAD stigle su u Srbiju, a čitava košarkaška planeta oprašta se od bivšeg asa Partizana, snažnog krilnog centra širokog osmeha i vedrog duha.

O tome koliko je pozitivne energije Dejan Milojević nosio za sobom i koliko je voleo život – u košarci i van nje – govori i njegovo gostovanje u jednoj emisiji pre nekoliko godina. Tom prilikom Milojević je objašnjavao kako je kroz karijeru klubove birao tako da njegova porodica lepo živi u gradovima u koje se seli, čak i kad je to značilo manje novca ili lošiju priliku za napredovanje u igračkom smislu.

„I NAJVEĆI BORCI NEKAD ODLAZE“: Ovako se KK Partizan oprostio od svoje legende (FOTO)

– Ja sam otišao u Valensiju da bih… Prvo, volim da igram, igrao bih više. Drugo, tamo je bio Vule Avdalović. Lepši život! Moja porodica je živela lepše, mi smo živeli lepše, iako smo zaradili manje para i karijera mi je verovatno… Kad odeš u CSKA iz CSKA ideš u ne znam gde, a ja iz Valensije odem u Galatasaraj. ali meni je i Galatasaraj bio super, isto divan grad. Ja sam opet birao da živim lepo. Ja sam sad u San Francisku, nisam… To možda, ne možda nego ne treba tako da gradite karijeru, ali mene nije bilo briga jer mi imamo jedan život i mi treba da gledamo da što više uživamo u svim aspektima života. Ja sam ubeđen da ti nećeš raditi dobro posao ako nisi zadovoljan svojim životom van košarke – ispričao je pre nekoliko godina u podkastu „Pojačalo“ Dejan Milojević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter