Izvor: Happy BSC Portal/Kurir.rs
17.01.2024 u 21:10
0

MILOJEVIĆ JE STVORIO JOKIĆA: Ovako je nedavno protekao susret učitelja i učenika (VIDEO)

Slavni košarkaš i trener Dejan Milojević iznenada nas je napustio u 46. godini.

Milojević je u noći između utorka i srede doživeo srčani udar, od kog se, nažalost, nije oporavio.

Pre samo osam dana Milojević i Jokić su se poslednji put sreli. Ali, ovog puta su bili na različitim stranama. Dejan je kao asistent u stručnom štabu Golden Stejta dočekao Nikolu i Denver.

Bio je to susret učitelja i učenika. Jer, upravo je Dejan Milojević u Megi spremao Nikolu Jokića za najveća dela.

TUŽNA VEST JE STIGLA IZ AMERIKE: Umro je Dejan Milojević

– Ti imaš dete koje je treniralo sa juniorima Vojvodine, mislim jednom dnevno i to juniorski treninzi. I sad dolazi ovde, istestiramo ga i on ne može da uradi dva skleka. Znači, sklek nije sad neka vežba koja je od krucijalnog značaju. Nije mogao ni Divac da uradi dva skleka. To znam pokojni Pera Zimonjić mi je pričao. Posle prvog treninga, kažemo: „E, vidi mali talenat, ali on ne može da mrdne“. Hajde da ga sklonimo sa strane. Marko je bio kondicioni trener, čujemo se naravno sa Miškom Ražnatovićem, dogovorimo se da on mesec dana sa strane trenira da postane sposoban da trenira profesionalno. To su klinci, imali smo u tom trenutku Bobija, Ćakića i… da li je Novica počeo ili nije u tom trenutku, ne mogu da se setim – pričao je o Jokićevom razvoju svojevremeno Milojević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter