Izvor: SPORTAL
04.11.2023 u 18:41
0

„MORAMO DA BUDEMO MAKISMALNO FOKUSIRANI“ Sferopulos najavio derbi kola, Budućnost u Beogradu traži šestu pobedu u ABA ligi

Košarkaši Crvene zvezde igraju u nedelju derbi šestog kola ABA lige protiv ekipe Budućnosti. Utakmica se igra u Beogradskoj Areni, a početak meča zakazan je za 19 časova.

Trener crvenobelih Janis Sferopulos ima sve brojniji sastav na okupu, a sada i tim koji ulazi u naredni meč svestan važnosti ove utakmice, ali i sa dodatnim samopouzdanjem nakon vredne i velike pobede nad Bajernom u četvrtak uveče:

– Igramo narednu utakmicu protiv jako dobrog tima. Za sada su neporaženi u ABA ligi i već ta činjenica pokazuje njihov kvalitet. Moramo da budemo fokusirani, i ono što je takođe vrlo važno da se držimo dogovora i našeg plana tokom svih 40 minuta utakmice – rekao je trener crveno-belih.

„NEMA VREMENA ZA ODMOR“: Obradović pred Split poručio da će samo energična igra doneti željeni rezultat

Očekivanja od predstojećeg meča izneo je i Stefan Lazarević.

– Vrlo važna utakmica za nas. Igramo protiv ekipe koja je lider na tabeli bez poraza su, igraju dobro i znamo da nas čeka težak posao. Pobeda protiv Bajerna sigurno znači puno posebno na polju samopouzdanja, dobro treniramo i radimo dobro, polako se kompletiramo. Recept se zna, velika motivacija, fokus na utakmicu i rivala, i pridržavanje dogovora i plana iz svlačionice. Pozivam i naše navijače da dođu i pruže nam podršku u ovoj vrlo važnoj utakmici – istakao je Lazarević.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter