Izvor: Telegraf
06.11.2021 u 08:42
0

NBA liga pokrenula istragu protiv vlasnika Finiks Sansa!

Navodno je Robert Sarver koristio uvredljiv jezik u razgovorima sa tamnoputim igračima.

Košarkaška NBA liga pokrenula je istragu protiv vlasnika Finiks Sansa Roberta Sarvera, koji je optužen za rasističko i mizogino ponašanje i stvaranje toksičnog radnog okruženja.

PROČITAJTE JOŠ: BJELICA DOMINIRAO u ubedljivoj pobedi Voriorsa za savršen start NBA lige

NBA je otvorila istragu protiv vlasnika Sansa nakon teksta objavljenog na ESPN-u u kojem se detaljno navodi nekoliko slučajeva u kojima je Sarver, navodno koristio rasno uvredljiv jezik u razgovorima sa tamnoputim igračima, trenerima i osobljem.

Takođe, navode se i primeri seksističkog i neprikladnog ponašanja, a vlasnik Sansa porekao je ili osporio većinu navoda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter