Izvor:
16.08.2019 u 17:58
0

NIJE MU LAKO! ĐORĐEVIĆ UTUČEN! NIJE MU DO KOŠARKE: Selektor Srbije pustio suzu posle pobede nad Turskom!

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević bio je utučen posle prve utakmice na Akropolis kupu uprkos pobedi nad Turskom.

Najjači utisak ostavila je povreda Dragana Milosavljevića s početka drugog poluvremena.

Posle Miloša Teodosića i Vladimira Lučića, još jedan srpski reprezentativac dospeo je na listu povređenih.

Đorđević nije mogao da izdrži, pustio je suzu…

– Šta reći, ako uopšte treba da se priča o košarcu posle ovakve utakmice, sigurno je da je prvo razmišljanje o Milosavljeviću. Nadamo se da nije… Otišao je već na magnetnu rezonanacu sa našim lekarom – rekao je Đorđević posle utakmice.

"Orlovi" su igrali dobro i deklasirali Tursku 87:72. Selektor se ipak osvrnuo na utakmicu.

– Mislim da smo imali dobra odbrambena rešenja bez obzira na veliki broj promašaja turske ekipe u prvom poluvremenu. Mnogo puta smo ih mi u poslednjim sekundama napada doveli do tih situacija, agresivnošću. Dobro smo otvorili utakmicu, svi su bili koncentrisani, na dobar način igrali. Igrali smo iz odbrane, možemo i moramo bolje svaki put. Znamo šta je pred nama i to je to – rekao je Đorđević.

Foto: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter