Izvor: Happy Bsc Portal/ Sport.alo.rs
28.10.2023 u 08:38
0

NJUJORK ZAUSTAVIO ATLANTU: Bogdanović pružio sjajnu partiju, pa završnicu meča presedeo na klupi

Jang je rasipao lopte, Njujork zasluženo pobedio

Košarkaši Atlante Hoks ponovo su pretrpeli poraz, pošto su u neizvesnoj završnici prokockali nekoliko šansi, a Njujork Niks i su to znalački kaznili -126:120.
Domaćin je samo u jednom trenutku i to posle nekoliko početnih koševa bio u vođstvu, a sve što su uspeli da učine tokom okršaja sa ekipom iz „Velike jabuke“ jeste izjednačenje u nekoliko navrata, bez potpunog preokreta.

Trej Jang je bio daleko od svog prepoznatljivog napadačkog učinka i sa vrlo slabim procentima nije uneo mnogo toga dobrog u igru svog tima. „Krpili“ su ga Diandre Hanter i naš Bogdan Bogdanović, ali trojac na suprotnoj strani je jednostavno bio nezaustavljiv.

Tanjug/AP Photo/José Luis Villegas

Ključnu priliku za povratak i potencijalno izboren produžetak sastav Hoksa nije iskoristio iako su dobili poklon Bransona koji je bacio loptu u aut. Jang je nabacio zicer Klintu Kapeli, koji isti nije iskoristio, pa je rival na 122:120 rutinirao kraj.

Ostaje veliko pitanje zbog čega u rosteru Hoksa u poslednjih četiri i po minuta nije bilo Bogdanovića, koji je meč završio sa 16 poena (6/11 FG) uz 3 asistencije za 26 minuta u igri.

Osim njega Hanter je dao 27 i uhvatio 6 lopti, Jang je imao 18 uz katastrofalnih 4/16 iz igre i 12 asistencija, dok je Kapela takođe dođao do dabl-dabla sa po 13 poena i skokova. Treba pomenuti i Dedžontea Mareja sa 18/7/6 partijom.

KAKAV POTEZ ZA ANALE: Kad Jokić asistira, svi uživaju u potezu, a rival je već na „konopcima“ (VIDEO)

Nikse je sa 31 poenom predvodio Džejlen Branson uz za njega rekordnih osam trojki, Ar Džej Beret je dodao 26, Džulijus Rendl flertovao sa tripl-dablom upisavši 17/12/9, dok je Donte DiVinćenco postigao 16.

Njujork je došao do prve pobede u kampanji i skora 1-1, Atlanta je sada na 0-2.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter