Izvor: mediji
02.02.2021 u 11:19
0

Obavljen je žreb za Olimpijske igre: Srbija izbegla „drim tim“

Prethodno je bitno overiti vizu za OI.

Obavljen je žreb za Olimpijske igre u Tokiju, i bio je povoljan za Srbiju, pod uslovom da Orlovi overe vizu za Tokio. Srbija mogla da se u grupi sastane i sa selekcijom Hrvatske ukoliko se oni plasiraju na Olimpijske igre sa turnira u Splitu. Na tom turniru će igrati i Nemačka, Rusija, Meksiko, Tunis i Brazil. Poslednji potencijalni rival je Nigerija.

HRONIKA

OVO JE BEOGRADSKI PARKING SMRTI: Advokat ranjen, kralj noćnih klubova RAZNET!

MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE: Rasturen lanac prostitucije

UŽAS KOD LESKOVCA: Muškarac izboden pet puta, osumnjičen SIN!

TRAŽILI GA OD SINOĆ: Aleksandar iz Novog Sada nađen MRTAV na Fruškoj Gori!

Srbija će prvo morati da prođe kvalifikacije u Beogradu i osvoji turnir kao što su učinili i 2016. godine. „Orlovi“ će igrati u grupi sa Dominikanskom Republikom i Novim Zelandom, dok su u drugoj grupi Portoriko, Italija i Senegal. Reprezentaciji Srbije će, ukoliko se plasira na OI u Tokiju, biti potrebno da budu među prve dve ekipe u grupi ili da makar budu među dve najbolje trećeplasirane ekipe, čime bi obezbedila mesto u četvrtfinalu Olimpijskih igara.

Olimpijske igre u Tokiju zakazane su za 23. jul i trajaće do 8. avgusta.

To znači da bi Srbija mogla da se u grupi sastane i sa selekcijom Hrvatske ukoliko se oni plasiraju na Olimpijske igre sa turnira u Splitu. Na tom turniru će igrati i Nemačka, Rusija, Meksiko, Tunis i Brazil.

PROČITAJTE I OVO!

SRBIJO, SVAKA ČAST! Svetski mediji BRUJE o našem uspehu sa vakcinacijom

SKANDALČINA KOD MARIĆA! Čanak: Šešelju smeće jedno, dođi da me ubiješ

Dragica i Tomislav završili u BOLNICI! Pozitivni na KOVID 19!

DECA FEBRUARA Evo zašto bi trebalo da imate nekog rođenog u ovom mesecu

IRANCI IMAJU NAJMOĆNIJU RAKETU Pogledajte šta je Teheran pripremio za Amerikance (VIDEO)

Poslednji potencijalni rival je Nigerija.

Srbija će prvo morati da prođe kvalifikacije u Beogradu i osvoji turnir kao što su učinili i 2016. godine. „Orlovi“ će igrati u grupi sa Dominikanskom Republikom i Novim Zelandom, dok su u drugoj grupi Portoriko, Italija i Senegal.

Reprezentaciji Srbije će, ukoliko se plasira na OI u Tokiju, biti potrebno da budu među prve dve ekipe u grupi ili da makar budu među dve najbolje trećeplasirane ekipe, čime bi obezbedila mesto u četvrtfinalu Olimpijskih igara.

Olimpijske igre u Tokiju zakazane su za 23. jul i trajaće do 8. avgusta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter