Izvor:
28.03.2017 u 17:22
0

OBJAVLJENA PLATA: Evo koliko će Duško Vujošević zarađivati kao selektor BiH!

Iskusni strateg Duško Vujošević postavljen je juče i zvanično za selektora Bosne i Hercegovine. On će prema ugovoru tu selekciju predvoditi u naredne četiri godine, a sa radom će početi na kraju tekuće sezone, kada mu istekne saradnja sa francuskim Limožom.

Tamošnji Savez je dugo birao pravu osobu za taj posao, te da je nekadašnji strateg Partizana u finalnom krugu dobio prednost u odnosu na Slovenca Aleša Pipana dok su ranije otpali Svetislav Pešić, Jure Zdovc, Dragan Bajić, Nenad Marković i Adis Bećiragić. Prema nezvaničnim informacijama tog portala Vujošević će imati godišnju platu između 40 i 50.000 evra, a njegovi finansijski zahtevi bili su manji od onih koje je imao Slovenac.
"Sa Vujoševićem smo potpisali ugovor na četiri godine. Ne znamo kada će biti promocija pošto je sezona u toku pa on ima obaveza u klubu. Naš cilj je stvaranje reprezentacije za duži period", rekao je generalni sekretar KS BiH Dubravko Barbarić.

Isti izvor navodi da ugovoru postoji klauzula po kojoj Dule Vujošević mora uspešno da završi pretkvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2019. godine u Kini. Podsetimo, BiH očekuju utakmice sa Slovačkom, Švedskom i Jermenijom. U toj konkurenciji potrebno je biti među prva dva tima kako bi se prošlo u glavnu rundu kvalifikacija za Mundobasket.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter