Izvor: Happy BSC Potal/Sport.alo.rs
01.11.2023 u 16:45
0

OBRADOVIĆ I IVANOVIĆ OPET OČI U OČI: Čeka nas trener koji je do pre neki dan bio ovde

Partizan gostuje Baskoniji sa željom za novom evroligaškom pobedom, ali bez dva igrača.

Košarkaše Partizana očekuje nova utakmica u Evroligi. Protivnik crno-belih u petak (20.30) biće Baskonija na čiju je klupu ovih dana seo Duško Ivanović. Tako će se oči u oči ponovo naći Željko Obradović i Ivanović.

– Čeka nas trener koji je do pre neki dan bio ovde (u Crvenoj zvezdi) i imao priliku da analizira našu igru. Svaka utakmica u Evroligi je mnogo važna, moramo da nastavimo sa dobrim igrama – rekao je Obradović koji neće moći da računa na sve igrače, pošto povređeni kapiten Kevin Panter i Mateuš Ponjitka.

Prema rečima trofejnog trenera, prošlogodišnji poraz u produžetku odavno je zaboravljena priča.

– Koncentracija je na onome što je sada, imaju nove igrače i one koji su zadržali, znamo načine na koji igraju, novi trener donosi puno i videćemo kako će izgledati na ovoj utakmici. Važnije je kako ćemo mi izgledati – dodao je strateg crno-belih čiji će tim biti motivisan.

KAMINSKI: „Ovako ludi navijači čine košarku zabavnijom“

Idemo u Vitoriju da igramo protiv tima koji ima određene probleme sa povredama, ali očekujemo reakciju zbog promene trenera koji nas odlično poznaje. Ipak, ono što je važno da idemo u Španiju sa velikom motivacijom posle dve sjajne utakmice protiv našeg velikog rivala. Nema dileme da će i oni pokazati veliki nivo motiva jer je svaka utakmica u Evroligi važna – zaključio je Obradović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter