Izvor: Happy BSC Portal/Telgraf.rs
31.10.2023 u 10:34
1

KAMINSKI: „Ovako ludi navijači čine košarku zabavnijom“

Meč je završio sa 22 poena kao najefikasniji igrač u pobedničkom timu

Domaća publika u večitim derbijima je vrlo često od presudnog značaja što se još jednom pokazalo tačnim u ponedeljak, kada su košarkaši Partizana sa 98:87 porazili Crvenu zvezdu pred prepunim tribinama „Štark Arene“.

TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ nr

Jedan od kreatora velikog slavlja je i Frenk Kaminski, koji je odigrao jedan od najboljih mečeva po dolasku u Beograd. U razgovoru za klupski Jutjub kanal tim je stavio ispred svog ličnog učinka.

– Timska pobeda. Znali smo da moramo bolje da bismo ih dobili dva puta zaredom. Morali smo da igramo sa mnogo više energije. Što se mene tiče pokušavam samo da uradim pokušavam samo da uradim sve da pobedimo.

Izostanak Pantera je prema njegovom mišljenju veliki, ali je ekipa uspela da ga nadomesti.

– Mnogo važna pobeda za nas. Oni su jako dobar tim: Nakon poraza od Mege moramo da budemo na vrhunskom nivou tokom svake utakmice. Intenzitet naše igre mora biti takav da dobijemo svaki meč u ABA ligi. Nedostajao nam je Kevin, on je kapiten i lider tima. Pokušali smo to da nadoknadimo i dosta momaka je iskoračilo i uspelo u tome.

PSIHOLOGIJA USPEHA ŽELJKA OBRADOVIĆA: Ako si posvećen, onda je sve moguće (VIDEO)

Nezaobilazno je i pitanje o navijačima, koji uvek prave vatrenu atmosferu.

– Uživam u atmosferi. Ovako ludi navijači čine košarku zabavnijom. Naši navijači su neverovatni. Dali su nam energiju u obe utakmice. Mi smo na to odgovorili kao tim. Kada su oni takvi, osećaš se kao da možeš sve da uradiš na terenu. Zaista je zadovoljstvo igrati ovde.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KAMINSKI: „Ovako ludi navijači čine košarku zabavnijom“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter