Izvor:
19.05.2018 u 01:40
0

OBRADOVIĆ IDE PO 10. KRUNU: Fenerbahče u finalu Evrolige, Žalgiris bez iznenađenja!

Košarkaši Fenerbahčea plasirali su se u finale Evrolige posle pobede nad ekipom Žalgirisa rezultatom 76:67.

Mnogo bolje je Fener ušao u meč, pa su Litvanci tek posle 5 minuta igre uspeli da postignu prvi poen iz igre. Kako je utakmica odmicala tako je Fener uvećavao prednost koja je do poluvremena uspela da stigne i dvocifren broj.

Krenuli su u nastavku Litvanci na sve ili ništa, i to im je dalo rezultat. Serijom 11:0 Žalgiris stiže na koš zaostatka, posle čega Obradović traži tajm-aut. Srbin u igru ubacuje Bobija Diksona koji stvari uzima u svoje ruke. Loptu je uzeo kod sebe, naredna tri napada je on završio i sa 10 vezanih poena uspeo ponovo da odcepi Željkovu četu.

Pokušao je Jasekivičijus presingom po celom terenu da uhvati na haos Turke, ali ovako iskusnu ekiipu to nije uzdrmalo.

Iskusno je Željko priveo meč kraju i rutinski se plasirao u finale, gde čeka boljeg iz drugog polufinala Real Madrid-CSKA.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/jantiabiniz_1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter