Izvor: Sportklub.rs
14.01.2022 u 17:35
0

OBRADOVIĆ PRED PUT U PODGORICU: Dobro je što ćemo igrati

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović zadovoljan je što će njegova ekipa igrati u subotu meč ABA lige, a ističe da njegova mora da odigra ozbiljno ukoliko želi da slavi u Podgorici.

U subotu će biti odigrana samo jedna utakmica 16. kola ABA lige, u Podgorici će se sastati SC Derbi i Partizan. Sve ostale utakmice regionalnog šampionata su odložene zbog nepovoljne epidemiološke situacije.

– Dobro je da ćemo da igramo utakmicu. U ovoj situaciji kada se odlažu utakmice i u lokalnim prvenstvima po Evropi, za nas je dobro da nastavimo u tom ritmu u kom smo, da igramo. Naravno sa velikim poštovanjem prema ekipi Studentskog centra, zato što su i ovde na utakmici koju smo igrali, i tokom cele lige, pokazali da mogu da igraju veoma dobro. Tako da će to zahtevati da odigramo ozbiljnu utakmicu i budemo koncentrisani od prvog do poslednjeg minuta – rekao je Obradović.

Trener crno-belih je dodao da će u timu biti isti igrači kao i protiv Trenta, uz nadu da će se ekipi priključiti Aleksa Avramović.

Meč u subotu na programu je od 19  časova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter