Izvor: Alo.rs
01.11.2020 u 09:26
0

ON JE ISPISAO ISTORIJU: Trenirao je i Zvezdu i Paertizan

Malo je ko uspeo ono što jeste Milivoje Lazić.

Nakon što je Vlado Šćepanović dobio otkaz, Partizan je krenuo u potragu za novim trenerom, a priliku da vodi prvi tim dao je Milivoju Laziću, treneru mlađih kategorija crno-belih. Ipak, ni on im nije pomogao da izbegnu treći poraz u ABA ligi.

Međutim, ono što je zanimljivo vezano je baš za Lazića koji je u Laktašima uspeo ono što malo koji trener uspe – vodio je oba večita rivala u zvaničnim mečevima.

VERNICI ISPRAĆAJU SVOG VOĐU

ONI ĆE GOVORITI NAD ODROM PREOSVEĆENOG MITROLOPITA!

MITROPOLIT AMFILOHIJE SVE ŠTO JE IMAO DAO JE NARODU: Objavljen spisak lične svojine Amfilohija

UŽIVO! SAHRANA MITROPOLITA: Vernici ispraćaju SVOG VOĐU

PODGORICA U CRNOM: DEJAN BODIROGA DOPUTOVAO NA SAHRANU MITROPOLITA AMFILOHIJA

PREDSEDNIK SRBIJE DANAS NA SAHRANI AMFILOHIJU

Lazić je 2012. godine bio na klupi Crvene zvezde gde je došao kao pomoćnik Svetislava Pešića, ali je dobio otkaz posle samo dve utakmica i isto toliko poraza (od Splita i Zadra u Hrvatskoj). Učinak nije uspeo da popravi ni na klupi crno-belih pa je poražen od Igokee. Teško da će opet dobiti šansu da vodi prvi tim nekog od dva večita rivala, a već je skupio skor 0:3 i postao prvi trener u Srbiji kome je to pošlo za rukom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter