Izvor: Happy BSC Portal/
01.01.2024 u 16:57
0

PARTIZAN ČEKA „FENJERAŠE“: Obradović poziva na maksimalni oprez

Neće svi igrači biti na raspolaganju u meču 18. kola Evrolige.

Prvi dan nove, 2024. godine košarkaši Partizana proveli su radno. Trenirali su u „Areni“ pošto ih već sutra (20.45) očekuje nova evroligaška utakmica. U Beograd stiže poslednji tim na tabeli sa samo dve pobede i čak 15 poraza, ali uprkos lošem učinku, trener Željko Obradović poziva na oprez.

Posebno zbog činjenice da je na klupi temperamenti Italijan, Đanmarko Poceko.

– Najmanje što treba da gledamo je njihova pozicija na tabeli. Pošto su oni tim koji je u svim utakmicama otkako je Poceko došao pokazao ono što njega krasi kao trenera, a to je karakter. I u svim utakmicama su bili veoma blizu da pobede.

Košarka je takav sport da su izgubili i neke mečeve koje je bilo praktično nemoguće izgubiti. Maksimalno poštovanje, naravno sa željom da otvorimo ovu godinu dobrom utakmicom i pobedom – kazao je Obradović koji neće imati sve igrače na raspolaganju.

PARTIZAN NA POGON REZERVISTA DO POBEDE U BARU:Važan trijumf crno-belih za kraj 2023. godine

– Imamo igrače koji su i dalje u problemu, pre svih Aleksa Avramović, koji je počeo malo da radi sa Batom Zimonjićem (kondicioni trener Predrag Zimonjić). Uroš Trifunović je bolje, a Zek Ledej ima probleme, nije trenirao danas, videćemo kako će to da izgleda sutra.

Alen Smailagić se oseća bolje u odnosu na ono kako se osećao pre nekoliko dana – zaključio je strateg crno-belih.

Podstimo, u subotu Partizan je slavio u Baru, a za četvrtak je zakazan evroligaški „večiti derbi“ sa Crvenom zvezdom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter