Izvor: Happy BSC Portal/Sporta.blic.rs
31.12.2023 u 17:00
0

PEŠIĆ PREUZIMA EVROPSKOG VELIKANA?! Kari može da ugasi evroligašku vatru

Tim Rodžera Grimaua završava 2023. godinu na najgori mogući način. Sramotan poraz Barselone od Monaka (91-71), podigao je uzbunu među navijačima katalonskog kluba.

Barselona ni u jednom momentu nije delovala kao ekipa koja je sposobna da slavi u Kneževini, a na kraju je pretrpela debakl i šesti poraz u Evroligi – a sedmi u poslednjih deset utakmica u svim takmičenjima.

Digla se panika među navijačima katalonskog tima, a kako prenose tamošnji mediji – čini se da će odluka uprave biti da Grimau ostane na klupi. Navodno, čelnici kluba se nadaju da će se situacija promeniti u 2024. godini, koju će Barselona početi sa pet utakmica na svom terenu.

CRVENA ZVEZDA – IGOKEA Dominacija crveno-belih u Pioniru Zvezda ubedljivo završila 2023

Međutim, problem je što im prvi u goste dolazi Real Madrid, ubedljivo najbolji tim u Evroligi ove sezone. Poraz u „klasiku“ mogao bi da bude presudan za Grimaua…

Prema pisanju španskog „Sporta“ odbor bi mogao da pogleda tržište, na kojem su dostupni treneri poput Đoana Penjaroje ili čak Svetislava Pešića. Da li je postavljanje novog trenera rešenje za probleme ove Barse? Pitanje koje moraju da reše isti ljudi koji su verovali u Grimaua.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter