Izvor: telegraf
27.07.2021 u 21:15
0

POJAČANJE STIŽE ZVEZDI: Stefan Marković će ostvariti svoju želju!

Crveno-beli nimalo ne zaostaju za „večitim rivalom“ po pitanju zvučnih pojačanja, a kako stvari stoje „krčka“ se još jedno, i to veliko –  Stefan Marković.

Bivši plej reprezentacije Srbije, koji je već par sezona unazad „pik“ Zvezde, ali se spoj nikad nije dogodio, sada je konačno slobodan igrač i kao takav otvoren da ostvari davnašnju želju – da zaigra za omiljeni klub.

VAŽNO:

MINISTAR VULIN NAKON SASTANKA SA CIKOTIĆEM: Važno je da se sazna ko je pokušao da ubije predsednika Vučića u Srebrenici!

POVREĐEN SAOBRAĆAJAC U BEOGRADU: Iz kamiona ispala metalna konstrukcija i pala na njega!

KRVAVI PIR KOJI SE I DANAS PAMTI: Ubio devetoro meštana u selu Jabukovac, a nesvestan toga i dalje!

ZAPRETIO DA ĆE OSVETITI BRATA! U krvavoj tuči u Užicu, jednom muškarcu SEKIROM RAZBILI GLAVU!

SUZE RADOSNICE NAŠE ŠAMPIONKE! Himna i zlatna Milica Mandić, ponos Srbije! (VIDEO)

Marković i Zvezda su u tom smislu ostvarili kontakt prethodnih dana, pošto je iskusni organizator igre obavio razgovor sa trenerom Beograđana Dejanom Radonjićem u jednom prestoničkom lokalu. Ne može se sa sigurnošću reći o čemu su konkretno diskutovali, ali to sigurno nisu cene povrća i voća na beogradskim pijacama.

Jasno je, Zvezda je preko Radonjića iznela ponudu košarkašu koji bi svojim iskustvom, znanjem i energijom i te kako doprineo podizanju kvaliteta igre ABA šampiona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter