Izvor: Happy BSC Portal/Novosti
26.11.2023 u 09:52
0

POVRATAK NA TEREN, NAVIJAČI ODUŠEVLJENI: Naš reprezentativac popunio sve kolone (VIDEO )

Košarkaši Majami Hita poraženi su od Bruklin Netsa rezultatom 112:97, ali ćemo taj meč pamtiti po povratku u tim, Nikole Jovića.

Srpski reprezentativac je ponovo dobio šansu od Erika Spolstre, u odsustvu Džimija Batlera, Tajlera Hira, Ar Džeja Hemptona i Drua Robinsona.

Jović je popunio sve statističke kolone i na kraju je meč završio sa 16 minuta, jednim poenom (0/3 iz igre), šes skokova, pet asistencija.

Jedini problem koji je „pravio“ Nikoli jeste to što je brzo bio „napunjen“ prekršajima, zbog čega je morao dodatno da bude obazriv, a ono što je interesantno i što su gotovo svi primetili jeste da ga je trener Majamija noćas forsirao na poziciji pet, koja Joviću nije baš najpriordnija.

Sve u svemu, kada se podvukla poslednja crta, naš mladi reprezentativac ubacio je jedan poen na ovom meču, mada nije puno ni šutirao, već se fokusirao na druge aspekte igre. Zbog toga je imao i čak šest skokova uz pet asistencija, od čega se jedna u kontri posebno istakla i koju Amerikanci dele na društvenim mrežama.

Iz igre je imao 0/3, a sa linije penala 1/2 za 16 i po minuta provedenih na terenu.

Evidentno je da je Bruklin noćas bio ogroman favorit za pobedu uz sva odsustva na drugoj strani, ali se Majami nikako nije obrukao. Držao se gost sa Floride koliko je mogao i na kraju je podneo častan poraz.

DONČIĆ NA VISINI ZADATKA: Odluka pala posle ovog poteza (VIDEO)

Domaće je do trijumfa vodio Mikal Bridžis sa 24 poena, dok je Kameron Džonson ostvario dabl-dabl ubacivši 19 poena uz 10 skokova. Dorijan Fini-Smit je imao 16 poena, dok je Spenser Dinvidi takođe popunio dabl-dabl uz 14 poena i 11 skokova.

U Majamiju je bolji od ostalih bio Kejleb Martin sa 22 poena, dok je Haime Žakez ubacio 18 poena

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter