Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
26.11.2023 u 09:06
0

DONČIĆ NA VISINI ZADATKA: Odluka pala posle ovog poteza (VIDEO)

Najbolji je igrač svoje ekipe i to mu niko ne može oduzeti, ali nekada zaista nema nikakvu pomoć svojih saigrača.

A tako je bilo i noćas. Luka Dončić ubacio je preko trećine poena svoje ekipe, ali je Dalas doživeo pravo posrnuće u Los Anđelesu protiv Klipersa, pošto je završio na samo 88 poena – 107:88.

Od samog starta se dalo nagovestiti da će ovo biti težak dan za Dončića i Kliperse, koji su već posle prvog kvartala gubili dvocifrenom razlikom. Nije bilo promena ni u nastavku, a ono što je posebno zabrinjavajuće za Maverikse je činjenica da su u dve četvrtine ubacili manje od 20 poena.

Jeste Dončić završio na 30 poena, ali je u jednom momentu bio i u malom „klinču“ sa Rasleom Vestrbukom, odnosno ovaj je pokušao da ga isprovocira nakon jednog prodora kada je lako postigao poene i onda mu vikao „hajde svi na njega“ u momentima kada je Luka izlazio sa terena.

Pored 30 poena, on je uhvatio tri skoka i podelio četiri asistencije, dok je Kajri Irving stao na 26 poena. To znači da su svi ostali košarkaši Dalasa zbirno dali svega 32 poena?!

BOGDANOVO VEČE: Tri dvojčice, tri trojčice i tri skoka, sa njim na parketu Hoksi su uživali (VIDEO)

Na drugoj strani gledali smo sjajnu partiju Pola Džordža koji je dobacio do 25 poena uz devet skokova, a Terens Men je stao na 17. Ističe se još pomenuti Vestbruk sa 14 poena, osam skokova i sedam asistencija, kao i Ivica Zubac sa 11 poena i 14 skokova.

Dalas sada ima 10-6 na petom mestu Zapada, dok su Klipersi na 7-8 na 11. mestu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter