Izvor: Kurir.rs
27.10.2023 u 19:26
0

SAČUVAJ ME BOŽE, DUBAI U ABA LIGI: Obradović se iznenadio kad je čuo, pa zagrmeo

Željko Obradović je prilično burno reagovao na mogućnost da ABA liga dobije novog člana koji nije sa prostora Balkana.

Regionalna liga je tokom istorije imala „goste“, pa se i dalje pamti sezona u kojoj se Makabi Tel Aviv takmičio u ABA ligi. Ipak, niko na svetu nije mogao ni da pretpostavi da će predstavnik Ujedinjenih Arapskih Emirata biti na listi učesnika.

Milija Vojinović, sportski direktor ABA lige, potvrdio je da je klub iz Dubaija izrazio želju da igra regionalno takmičenje i da kontakti već postoje.

PANTER PROPUŠTA DERBI: Poznato stanje kapitena Partizana, veliki udarac za ekipu

Obradović je nakon pobede u večitom derbiju nad Crvenom zvezdom sa 88:86 u Evroligi prvi put čuo za ovu ideju.

– Moje mišljenje jeste da nazovete direktora ABA lige i sve te koje su vam pričali, pošto ja nemam pojma o čemu se radi. Zamislite da se još bavim time, uz ovo što imamo s timom i ovim utakmicama, da se bavim i time da li će Dubai da igra. Sačuvaj me Bože, ali najiskrenije, ja nemam te informacije, ja prvi put čujem. Izvinjavam se, ali ja sam koncentrisan na moj tim. Bilo je pitanje na prošloj o novom igraču, nemam vremena, ja stvarno nemam vremena, vi shvatate šta znači igrati dva derbija u dva dana, a kad prođe derbi, idemo u Baskoniju, pa sledeća utakmica, Split ne znam kako ćemo ići, da li ćemo autobusom, da li će trajati 14 sata, u tom smislu – rekao je trener Partizana.

– Izvinjavam se, ali ja sam koncentrisan na moj tim. Bilo je pitanje na prošloj o novom igraču, nemam vremena, ja stvarno nemam vremena, vi shvatate šta znači igrati dva derbija u dva dana, a kad prođe derbi, idemo u Baskoniju, pa sledeća utakmica, Split ne znam kako ćemo ići, da li ćemo autobusom, da li će trajati 14 sata, u tom smislu – poručio je trener Partizana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter