Izvor:
23.02.2019 u 13:36
0

SELEKTOR ĐORĐEVIĆ: Moramo trijumfovati nad Izraelom!

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević izjavio je danas da je svestan težine zadatka i da njegov tim pobedom nad Izraelom mora da obezbedi plasman na Svetsko prvenstvo u Kini.

U odnosu na poraz u Estoniji (71:70), Srbija će biti jača za Nikolu Milutinova i Vladimira Lučića, dok je u Beogradu i Vasilije Mićić, ali zbog povrede je neizvestan.

– Svesni smo u kakvoj smo situaciji i znamo šta nam je činiti. Sa Izraelom nas čeka najbitnija utakmica, kao i pre nekoliko godina kada je odlučivao meč poslednjeg kola protiv njih u Beogradu za plasman na EP. Sigurno nas čeka tvrd meč – rekao je Ðorđević.

On je dodao da Izrael ima kvalitetne igrače.

– Treba da se smirimo, analiziramo njihovu igru najbolje što možemo, ali pre svega moramo da se fokusiramo na našu igru i principe na kojima od početka insistiramo – zaključio je Ðorđević.

Utakmica između Srbije i Izraela igra se sutra od 16 sati u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter