Izvor:
31.10.2018 u 08:29
0

Srbin blista u Sakramentu: Bjelica prvi među „kraljevima“! (VIDEO)

Košarkaši Sakramento Kingsa pobedili su kao gosti ekipu Orlanda sa 107:99 uz odličnu partiju reprezentativca Srbije Nemanje Bjelice.

Bivši košarkaš Crvene zvezde je za nešto više od 30 minuta igre postigao 21 poen i uz Badija Hilda bio najbolji u redovima pobedničke ekipe, kojoj je ovo bio četvrti uzastopni trijumf.

Bjelica je tome dodao i jednu asistenciju, osam skokova i dve ukradene lopte. Imao je odličan procenat šuta iz igre, 8/13, dok je pogodio tri trojke od ukupno pet pokušaja.

U timu Orlanda najbolji je bio Aron Gordon sa 18 poena i deset skokova, dok je Terens Ros postigao 17 poena.

Još dva srpska košarkaša bili su na parketu. Boban Marjanović i Miloš Teodosić su u timu LA Klipersa poraženi od Oklahome sa 128:100.

Marjanović je za deset minuta na parketu postigao pet poena uz dva skoka, asistenciju i tri blokade, dok je Teodisić za šest minuta postigao tri poena. Najbolji kod Klipersa bio je Danilo Galinari sa 27 poena tri skoka i dve ukradene lopte, dok su u pobedničkom timu blistali Pol Džordž i Rasel Vestbruk.

b92.net
Foto: twitter/sacramento kings

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter