Izvor: Tanjug
09.02.2021 u 07:08
0

SRBIN NE STAJE: Poraz Denvera, novi dabl-dabl Jokića

Srpski centar Nikola Jokić pružio je još jednu odličnu partiju u NBA šampionatu, ali su njegovi Denver Nagetsi poraženi u duelu sa Milvoki Baksima sa 125:112.

NAJVAŽNIJE DANAS

CRNOMARKOVIĆ U ĆIRILICI O KRIMINALU U SRBIJI: Međusobno priznavanje Kosova, nije opcija!

ĆIRJAKOVIĆ U ĆIRILICI O KRIMINALU U SRBIJI: Mafijaši su željni pašnjaka na Vračaru, i oca koji časti!

ANTONIĆ O KRIMINALCIMA U ĆIRILICI: Na kraju ipak završe u zatvoru

PAO GRAD U ZAGREBU! Nevreme u Hrvatskoj, hladan talas stiže u Srbiju!

Jokić je za 39 minuta na parketu ostvario dabl-dabl učinak sa 35 koševa i 12 skokova, uz šest asistencija. Uz njega se istakao još samo Vili Barton sa 24 poena.

U pobedi Baksa najbolji su bili Janis Atetokumbo sa 30 poena i devet skokova i Kris Midlton sa 29 poena i 12 asistencija.

Denver sada ima skor 12 pobeda i 11 poraza, a Baksi 16 pobeda i osam poraza.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter