Izvor: telegraf.rs
18.12.2023 u 07:55
0

TOBI SPREMA ĆAO: Slovenac napušta Crvenu Zvezdu?

Majk Tobi centar Crvene zvezde blizu je odlaska iz kluba.

Košarkaš sa slovenačkim pasošem mogao bi da napusti crveno-bele u danima koji predstoje. On je u dosadašnjem delu sezone pružao bolje partije u ABA ligi nego u Evroligi, a uprkos svemu ipak nije zadovoljio očekivanja zbog čega bi mogao da promeni sredinu.

Postoji interes drugih klubova da dovedu Majka Tobija u svoje redove, što bi naravno bila dobra vest za Crvenu zvezdu, pre svega zbog činjenice da bi oni u tom slučaju preuzeli na sebe i njegov ugovor.

ZVEZDA PROŠLA KROZ PODGORICU: Crveno beli se malo kockali, pa ubedljivo slavili u Morači (FOTO)

Posle meča sa Cibonom u ABA ligi početkom decembra trener Janis Sferopulos istakao je da Tobi mora da prenese svoje dobre partije iz regionalne ABA lige u Evroligu.

„Veoma sam srećan zbog Majka, mora čvršće u odbrani i tako može da napreduje, ali mora da bude konstantniji i u Evroligi i u ABA ligi. Kako igra u ABA ligi, neka igra i u Evroligi“ rekao je tada Sferopulos.

Statistika to i potvrđuje u ABA ligi je Tobi na velikih 11,3 poena po meču uz 4,8 skokova, dok je u Evroligi na svega 3,9 poena uz 3,2 uhvaćenih lopti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter