Izvor: BSC HAPPY
10.06.2023 u 05:17
0

JOKIĆ USIJAO RUKU ZA NBA PRSTEN! Razbio je Majami za novi brejk, na pobedu je od titule i najvažnijeg MVP trona karijere! /VIDEO/

Stiče se utisak da ekipa Majka Melouna nikada lakše nije trijumfovala u ovoj seriji nego što je to bio slučaj noćas, te da je ekipa u punoj koncetraciji za „operaciju prsten“!

Majami Hit – Denver Nagets

Uoči meča

Nagetsi predvođeni fantastičnim Nikolom Jokićem imaju prednost od 2-1 u seriji, nakon što su u noći između utorka i srede vratili brejk koji im je tim Erika Spolstre ukrao u drugom meču u Koloradu.

Večerašnjom obedom bi Denver stigao na korak od istorijskog trofeja, pošto bi u narednom meču imao prvu meč loptu pred svojim navijačima i ta činjenica sigurno stvara pritisak kod igrača Hita koji u dosadašnjem toku serije nije našao načina da zaustavi Jokića.

Već na startu susreta na Floridi imali smo priliku da se uverimo u to da ćemo gledati izuzetno tvrd meč, u skladu sa onim što isti sa sobom nosi – možda i deo odgovora na pitanje ko će biti novi osvajač šampionskog prstena. Igralo se jako tvrdo, sa izuzetno malim brojem poena, a to je nešto što je u uvodnim minutima više prijalo gostima iz Kolorada, koji su preko Džamala Mareja i Nikole Jokića uspevali da dođu do, u tim trenucima, zlata vrednih poena.

Uspela je ekipa Majka Melouna da dođe do dva ili tri poseda viška, ali je bilo jasno da Majami sve vreme diše za vratom, te da nisu spremni da se i večeras na svom parketu predaju bez borbe. U finišu prve deonice to je svima do znanja stavio Džimi Batler, koji ne samo da je bio glavna napadačka snaga „vreline“, te je u poslednjim sekundama prvog kvartala bio taj koji je „kupio“ prednost za Hit – 21:20.

Tok meča

87:96 – Denver odbranom održava prednost! Nekoliko sjajnih defanzivnih poteza, kojima Nagetsi u najbitnijim momentima održavaju veći plus.

85:94 – DA, EVO I DŽEFA GRINA! Trojka Denverovog veterana, ponovo Nagetsi imaju plus devet.

83:91 – PONOVO TAJ ERON GORDON! Čak i kada je bitno tu je krilni centar, koji dolazi do novih poena i tako odgovara na seriju Majamija!

80:86 – Batler, pod faulom! Izgleda da ćemo imati dramu, pogotovo zbog činjenice da na parketu trenutno, zbog petog faula, nije ni Nikola Jokić.

78:86 – Mini serija Hita od 5:0 na startu četvrte četvrtine, u režiji Adebaja i Robinsona.

Treća četvrtina

73:86 – Nakon kraćeg prekida zbog krivog obruča meč je nastavljen, a Denver nastavlja dominira! Trojka Erona Gordona za plus 13 gostiju nakon tri četvrtine!

68:74 – Džimi Batler je generator nekoliko poslednjih poena za Hit. Ponovo je Majami u ovoj utakmici, sa zaostatkom od samo šest poena.

64:74 – Kevin Lav je taj koji drži Majami u ovim trenucima. Nagetsi su otišli na maksimalan plus, ali pod faulom pogađa iskusni košarkaš Hita.

61:70 – DA, DA, JOKIĆ! Poludistanca i trojka srpskog centra, sam drži prednost Denvera!

58:65 – Gasi požar Kevin Lav. Došao je Denver do dvocifrenog plusa, ali isti smanjuje iskusni krilni centar sa poludistance.

55:63 – Jokić je tu onda kada treba! Ponovo čuva poenima srpski centar osetniju prednost Nagetsa!

Druga četvrtina

51:55 – Kajl Lauri sa nekoliko dobrih poteza uspeva da ostavi Majami u pristojnoj prednosti nakon 24 minuta košarke.

45:54 – Jokić u drugačijoj ulozi! Vezuje srpski centar dve ukradene lopte, iz kojih Denver uspeva da ode na maksimalan plus!

43:48 – Lauri na iskustvo iznuđuje dva penala i vraća Majami na minus pet. Gordon igra sjajno četvrtinu sa druge strane, njegovih 16 poena.

39:44 – Sjajno igra Jokić, još jedna trojka za srpskog centra! Ipak, sa druge strane, nakon lepe kombinacije odgovara Martin.

34:40 – PONOVO TAJ GORDON! Pod faulom pogađa nekadašnji košarkaš Orlanda, koji je došao do cifre od 14 poena!

30:35 – Denver ne da plus! Neverovatna trojka Jokića i fenomenalan pas Mareja ka Porteru za lako zakucavanje.

30:30 – Kombinacija Robinson – Batler funkcioniše sjajno. Prvo je trojku pogodio brilijantni bek, nakon čega je lepo u reketu pronaša najboljeg igrača Hita.

25:30 – Kakva serija Gordona – osam poena u nizu! Kada niko ne može da pogodi, može krilni centar Nagetsa.

23:25 – Eron Gordon! Pet vezanih poena za krilnog centra, Denver opet vodi!

23:20 – Zbog naizgled lakše povrede skočnog zloba, Jokić nije na parketu na početku drugog perioda. Sa druge starne, sa poludistance pogađa Lauri.

Prva četvrtina

21:20 – Neverovatna trojka Džimija Batlera, kojom Majami uspeva dođe do plusa nakon 12 minuta košarke na Floridi!

15:18 – Evo serije Džimija Batlera. Dva vezana pogotka za zvezdu Majamija, koji je sada na jednom posedu minusa.

11:15 – Veoma čvrsto se igra večeras, ali ponovo dominira Jokić! Majami pokušava da se fizičkom košarkom vrati u egal, ali se Denver vraća preko srpskog centra.

7:12 – Marej deluje nezaustavljivo! Novi poeni za plejmejkersa Nagersa, koji idu na plus pet!

7:7 – Bem Adebajo je faktor za Hit u ovoj seriji! Fenomenalno igra centar Majamija na početku i večerašnje utakmice.

2:6 – Magija NIkole Jokića! Razigrava svoje spoljne igrače srpski centar, Denver ide na plus 4!

2:0  – Adebajo u tranziciji postiže prve poene na ovom susretu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter