Izvor: BSC HAPPY
22.05.2023 u 09:02
0

VEROVALI SMO DA MOŽEMO DO TITULE! Mateo PONOSAN nakon trofeja u Evroligi!

Trener košarkaša Reala Ćus Mateo izjavio je večeras da je ponosan na svoje igrače posle pobede nad Olimpijakosom 79:78 u finalu Završnog turnira Evrolige, prenosi španska Marka.

Real je večeras po 11. put u istoriji kluba postao šampion Evrope.

– Emocije su mi izuzetno jake. Ponosan sam na svoje igrače, pre svega zbog toga što su sve vreme verovali da mogu do titule, iako nije bilo lako. Gubili smo sa 2:0 u seriji u četvrtfinalu. Nisu nam davali velike šanse protiv Barselone u polufinalu, a ni protiv Olimpijakosa u finalu F4. Međutim, mi smo pokazali da smo ekipa koja se nikada ne predaje. Šta je ključ uspeha? Mi smo tim koji veruje u sebe – izjavio je Mateo posle meča.

Najefikasniji u ekipi Reala u večerašnjem meču bio je Serhio Rodriges, koji je u finalu postigao 15 poena.

– Srećni smo i ponosni. Bili smo otpisani, malo je bilo onih koji su verovali da možemo do finalnog turnira. Malo je bilo onih koji su verovali da možemo da pobedimo Barselonu, tako je bilo i pred Olimpijakos. Ali, mi smo pokazali da smo borci, da se nikada ne predajemo – istakao je Rodriges.

Pobedu Reala doneo je Serhio Ljulj tri sekunde pre kraja utakmice.

– Saigrači i trener su to omogućili, ja sam samo preuzeo odgovornost. Ne mogu da verujem da smo pobedili. Radili smo sjajno cele sezone. Sada je vreme da proslavimo. Mi smo Real, a naš cilj je da uvek pobedimo u ovakvim utakmicama. Svi su odradili svoj posao – istakao je Ljulj.

Košarkaš Reala Mario Hezona je naveo da madridski klub uvek ima glad za pobedama.

– Moj mentalitet je isti takav pa sam se brzo navikao i srećan sam što sam dobro odabrao ekipu. Prvo smo imali previše igrača i sada ih nemamo dovoljno. Igrao sam na svim pozicijama u karijeri i spreman sam na sve. Niko na svetu nema to što ima Real. To ne govorim jer sam tu nego su uvek živi i uvek se vraćaju i to se vidi kada igrač kao ja koji imam takve karakteristike kažem da je jednostavno igrati sa ovakvim ljudima – zaključio je Hezonja.

LEP GEST BEOGRAĐANA: Partizan čestitao Realu na osvajanju titule u Evroligi
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter