Izvor: Informer.rs
05.05.2023 u 08:05
0

VORIRORSI UNIŠTILI LEJKERSE! Golden Stejt na krilima Tompsona demolirao Lebrona i drugove! (VIDEO)

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa nisu uspeli da ponove igru pd pre dve večeri, pa su ih igrači Golden Stejta deklasirali u noći za nama - 127:100

Fenomenalna igra Lejkersa iz prvog meča polufinalne serije plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige, nije viđena ponovo, pa je  aktuelni šampion Golden Stejt izdominirao i zasluženo injednačio i sada je 1:1.

Golden Stejt je od starta pokazao da se veliki rival neće dobro provesti. Voriorsi su do dvocifene prednosti došli u završnici prvog poluvremena, a onda su dali gas i na kraju trće četvrtine su bili i na +30 (110:80).

U poslednjoj deonici su se odlepili Stef Kari i drugovi i na maksimalnih 32 razlike i bilo je jasno da će igrači Lejkersa imati besanu noć. Lebron Džejms je ubacio 23 poena uz sedam skokova, a dva manje je upisao Rui Hatimura.

Kod Golden Stejta je izdominirao Klej Tompson, koji je za nešto više od 30 minuta postigao 30 poena, a Stef Kari se može pohvaliti dab-dablom sa 20 poena i 12 asistencija.

Sada slede dve utakmice koje se igraju u Los Anđelesu, a prva je na programu u nedelju od 02.30 po našem vremenu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter