Izvor: Arenasport.com
05.05.2023 u 07:14
0

LUKA DONČIĆ ŽELI DA PLATI za nastradale u školi „Vladislav Ribnikar“

Luka Dončić ima veliko srce, a ono je bilo ophrvano tugom posle tragičnog događaja u beogradskoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je usmrćeno osmoro đaka i radnik obezbeđenja. Zato je as Dalas Meveriksa preko svoje Fondacije odlučio da plati sve pogrebne usluge za nastradale kao i savetovanje za drugove i osoblje, potvrdio je portparol Fondacije Luka Dončić, za ESPN.

Dončić, koji ima srpske korene, baku, tetku, ujaka i rođaka tinejdžera koji žive u regionu planira da bude deo svake dugoročne pomoći koja proiziđe iz ovog tragičnog događaja.

Srce mi je slomljeno tragičnom pucnjavom u školi u Srbiji i gubicima života, uključujući i one nevine školske dece. Moje misli su sa porodicama i čitavom zajednicom pogođenim ovom tragedijom“, naveo je Dončić u saopštenju.

Zatim je otkrio i dalje planove za pomoć.

„Кroz svoju fondaciju istražujem kako trenutne tako i dugoročne načine da pružim podršku učenicima, fakultetima i porodicama pogođenim pucnjavom u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar. Posvećen sam i nastaviću da delim novosti i načine podrške kao detalji postaju dostupni“, istakao je Dončić.

NIKOLA JOKIĆ O TRAGEDIJI koja je potresla Srbiju: Nikada ne želiš da čuješ tako nešto…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter