Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
29.01.2024 u 11:39
0

VRAĆA SE RIKI: Barsina bomba pred meč sa Zvezdom

Košarkaše Barselone očekuje duplo kolo u Evroligi u kome će, između ostalog, odmeriti snage i sa Crvenom zvezdom.

Pred ovaj duel stiže vest da će opremu Katalonaca zadužiti Riki Rubio. Naime, španski košarkaš se nedavno rastao sa Klivlendom usled psihičkih problema i po svemu sudeći se više neće vraćati u NBA ligi. Ipak, Rubio nije definitivno odustao od košarke, a u prilog tome govori i činjenica da je pitao čelnike Barselone da sa pomenutim klubom održava formu.

Ukoliko bi pokazao željenu formu, nema sumnje da bi katalonski klub ekspresno reagovao i angažovao košarkaša.

VRHUNSKA PARTIJA BOGDANOVIĆA: Totalna ludnica, zakucavanje u poslednjoj sekundi (VIDEO)

Podsećanja radi, Rubio je karijeru započeo u Huventudu, da bi od 2009. do 2011. godine branio boje Barselone nakon čega je otišao u NBA ligu. U najjačoj košarkaškoj ligi na svetu proveo je 13 sezona, dok je sa uspehom nosio dresove Minesote, Jute, Finiksa i Klivlenda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter