Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
29.01.2024 u 07:27
0

VRHUNSKA PARTIJA BOGDANOVIĆA: Totalna ludnica, zakucavanje u poslednjoj sekundi (VIDEO)

Kakva je drama višena u Atlanti.

Košarkaši Atlante savladali su Toronto sa 126:125 u izuzetno dramatičnoj utakmici, koja je rešena u poslednjim sekundama zakucavanjem Sadika Beja koji je „popravio“ promašaj Treja Janga na 1,1 sekundu do kraja meča.

Bio je to duel dva Srbina u NBA ligi, Bogdana Bogdanovića, koji je na parketu sjajno predvodio Hokse do pobede sa 24 poena uz 4 skoka i po dve asistencije, ukradene lopte i blokade, dok je na drugoj strani bio Darko Rajaković, koji sa klupe predvodi Toronto.

Na kraju je posle velike drame slavio kapiten reprezentacije Srbije, koji je imao i dobre procente šuta iz igre – 7 od 11 ukupno, i 4 od 8 za tri, uz 6 od 7 sa linije za slobodna bacanja.

Bogdanović je pogodio i jednu dugu trojku, sa oko 10 metara, i to u bitnim momentima meča u četvrtoj četvrtini, kada je dobio loptu u poslednjim sekundama, a onda hirurški precizno „pocepao mrežu“ sa velike udaljenosti i doneo Atlanti prednost od pet poena.

Ali, iako je Atlanta imala prednost u poslednjoj deonici, i šest poena prednosti na tri minuta do kraja, Toronto se nije predavao. Atlanta je imala sve u svojim rukama u poslednjem minutu. Poen prednosti i loptu u svojim rukama u poslednjih 12 sekundi meča.

Međutim, Trej Jang je izgubio loptu i poklonio rivalima mogućnost za pobedu. Zatim je Jang i preuzeo odgovornost, krenuo je u prodor, ali je promašio, ali na njegovu sreću, naleteo je Sadik Bej, koji je prikucao loptu u koš i postao heroj Hoksa u ovom meču.

Bej je imao i 26 poena uz 13 skokova i 3 asistencije. Trej Jang je bio najefikasniji sa 30 poena i 12 asistencija, a odlični su bili i Klint Kapela sa 19 poena i 14 skokova i Džejlen Džonson sa 17 poena i 12 skokova.

POTEZ LUKE DONČIĆA RASPLAKAO SRBIJU: Košarkaš se oglasio, pa raznežio naciju

U timu Darka Rajakovića istakli su se Džordan Nvora i Skoti Barns sa po 24 poena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter